duminică, 22 ianuarie 2017

In cautarea unor preturi accesibile la drone profesionale


Cele mai grozave jucarii pentru copii si adulti sunt dronele, de care, cu siguranta, nimeni nu se plictiseste prea devreme, putand fi utilizate in diferite moduri si pentru activitati variate. In plus, cei care cunosc deja modul de functionare al acestora si isi doresc ceva mai profesional, au de unde sa aleaga, intrucat periodic sunt introduse modele cu functii noi, care mai de care mai creative, insa uneori si preturile sunt pe masura.

 
iUni

In schimb, cei interesati de preturi drone profesionale trebuie sa stie ca la iUni au acces la o gama variata de produse, pentru toate necesitatile, iar acestea sunt mai mici decat in majoritatea magazinelor, clientii avand posibilitatea de a le testa in showroom-ul din sectorul 3, inainte de a le achizitiona. Cu toate acestea, cei care s-au hotarat deja asupra unui produs, il comanda direct de pe site, iar daca valoarea este de minim 499 de lei, atunci se bucura si de transport gratuit prin curier. 

 
Usor de folosit

Cu cat sunt mai avansate tehnologic, cu atat dronele sunt mai usor de folosit, dar dispun si de baterii puternice, de peste 5.000 mAh, fapt care asigura un zbor de circa 30 de minute, in timp ce pentru o incarcare completa nu este nevoie de mai mult de 90 de minute. Pentru telecomanda sunt necesare 4 baterii obisnuite, de tip AA, iar acestea vor rezista pana la cateva luni. Mai mult, dispozitivele pot fi folosite cu telecomanda, raza de actiune fiind de pana la 1 km, iar dupa ce se depaseste aceasta distanta, dronele revin la sol in deplina siguranta. 

Consultanta

Persoanele care se intereseaza de preturi drone profesionale si apeleaza la iUni au parte de tot suportul de care au nevoie din partea angajatilor, care vor fi incantati sa ofere clientilor toate informatiile necesare cu privire la dispozitive.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu