luni, 23 ianuarie 2017

De unde sa cumperi bilet avion catre Franta



Avand atat de multe de oferit, este dificil sa se stabileasca o destinatie in Franta, una dintre cele mai vizitate tari din intreaga lume. Multi romani aleg sa descopere principalele atractii, in special datorita faptului ca au acces la bilet avion Franta la preturi foarte bune, iar zborurile directe pleaca atat din Bucuresti, cat si din Timisoara sau Iasi. Astfel, cei mai multi turisti se limiteaza la capitala Paris, insa au la dispozitie alte locuri care se ridica cel putin la acelasi nivel.



Bordeaux

Capitala vinului din Franta, Bordeaux este un oras sofisticat ce promite cele mai bune conditii pentru iubitorii de shopping, insa gazduieste si cele mai faimoase restaurante din intreaga lume, alaturi de o multime de monumente istorice, cladiri si piete ce pot fi explorate la pas. Bineinteles ca o excursie nu este completa daca nu sunt vizitate cateva crame sau nu sunt degustate vinurile specifice zonei, Bordeaux fiind un oras ideal atat pentru tineri, cat si pentru familii sau cei trecuti de prima tinerete.

 
Strasbourg

Strasbourg a facut parte din imperiul roman si german, insa astazi gazduieste scaunul Parlamentului European, orasul fiind localizat intr-o regiune ideala din nord estul tarii, in apropiere de granita cu Germania. Centrul istoric este amplasat pe o insula inconjurata de raul Ill si gazduieste cele mai importante atractii ale orasului, de la capodopera gotica, catedrala Notre Dame, la multe alte lacasuri de cult, muzee, dar si case medievale, precum Kammerzell. In plus, cu siguranta ca cei care aleg un bilet avion Franta si viziteaza Strasbourg, nu vor ramane infometati, deoarece aici se gasesc cele mai multe restaurante premiate de Michelin.
Mai mult, tinerii nu vor fi dezamagiti, avand la dispozitie o sumedenie de baruri si cluburi in care sa isi petreaca timpul liber, iubitorii de natura se pot relaxa in parcurile orasului, in timp ce pasionatii de sport au la dispozitie terenuri variate unde sa practice tenis, fotbal, golf sau baschet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu